E406

Agar-agar

Bereiding/oorsprong:

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /web/dlavreys/goedgeweten.be/www/dataobjects/ingredient.php on line 460
Een natuurlijk polysaccharide, gewonnen uit zeewier.
Algemene opmerking:

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /web/dlavreys/goedgeweten.be/www/dataobjects/ingredient.php on line 460

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /web/dlavreys/goedgeweten.be/www/dataobjects/ingredient.php on line 460

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /web/dlavreys/goedgeweten.be/www/dataobjects/ingredient.php on line 460
Agar-agar is, net zoals carrageen en pectine, een vegetarisch alternatief voor gelatine.

Dit e-nummer behoort tot de categorie geleermiddelen, emulgatoren, stabilisatoren en verdikkingsmiddelen (E400-E495).

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Dit e-nummer wordt in geen enkele categorie van producten veel gebruikt.

Dit e-nummer wordt gebruikt in 5 producten, namelijk Yofu Bio Nature (Alpro), Yofu Nature (Alpro), Vitadella (Granovita), Color-rado (Haribo) en Negerzoenen (Heidevink).


Verwante ingrediënten

E406...

2006-2019 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens