Lamsvlees
- Bereiding/oorsprong:
- Met de term vlees kunnen de meeste uiteenlopende delen van een dier, in dit geval lammeren die niet ouder zijn dan acht of negen maanden, bedoeld worden. Meestal verwijst het naar de skeletspieren (een spier tussen twee beenderen van het skelet) en het bijhorende vet, maar het kan dus evengoed gaan over longen, lever, huid, hersenen, beenmerg, nieren,...
- Algemene opmerking:
- Ongeveer 50% van een dier eindigt als "vlees", de andere 50% verdwijnt in allerlei ingrediënten zoals gelatine, L-cysteïne (E920), cholinezuur (E1000), glycine, als de basis van natuurlijke aroma's en nog vele andere ingrediënten waarvan men niet zou vermoeden dat het een dierlijke oorsprong heeft.
Dit ingrediënt bevat zeker vee of wild
Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.
Toepassing
Dit ingrediënt wordt gebruikt in Moussaka (Come a casa).
Verwante ingrediënten
Lamsvlees...