Cacaoboter

Bereiding/oorsprong:
Cacaoboter is het vet verkregen uit cacaobonen of delen van cacaobonen met daarin maximaal 1,75% vrije vetzuren (uitgedrukt als oliezuur) en maximaal 0,5% onverzeepbare bestanddelen (bepaald door middel van petroleumether), behalve
in het geval van cacaopersboter waarvoor het maximum 0,35 % bedraagt.

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Dit ingrediënt wordt vaak gebruikt in producten van de categorieën chocoladerepen, hagelslag, rijstwafels, mousse, graanrepen, koekjes en oplosdrank

Dit ingrediënt wordt gebruikt in 204 producten, waaronder Cankao (Canderel), Melkchocolade eitjes (Carrefour), Sensations lait intense (Côte d'Or), Le Grand melkchocolade met amandelen (Aldi) en Kaneelkoekjes in chocolade (Jules destrooper).

Bekijk de 204 producten die cacaoboter bevatten.


Verwante ingrediënten

Cacaoboter...

2006-2017 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens