Suikerstroop
- Bereiding/oorsprong:
- Een mengsel van suiker, invertsuiker en gezuiverde melasse.
- Algemene opmerking:
- Bij het raffineren van rietsuiker is het mogelijk dat er verkoolde beenderen gebruikt worden om het suiker te ontkleuren. Bij bietsuiker wordt gegarandeerd nooit verkoolde beenderen gebruikt.
Dit ingrediënt bevat heel misschien dierlijke stoffen (gebruikt tijdens het productieproces)
Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.
Toepassing
Dit ingrediënt wordt vaak gebruikt in producten van de categorie slagroom
Dit ingrediënt wordt gebruikt in 11 producten, waaronder Rheinisches Vollkornbrot (Kronenbrot), Toffifee (Storck), Chocoladekoekjes met stukjes chocolade (Weight Watchers), Broodje frikandel (Mora) en Mmmix Pack (Mora).
Bekijk de 11 producten die suikerstroop bevatten.
Verwante ingrediënten
Suikerstroop...
- kan verwerkt worden tot gekarameliseerde suikerstroop
- is samengesteld uit suiker, invertsuiker en melasse
- is een algemene versie van rietsuikerstroop en bietsuikerstroop