Invertsuiker

Bereiding/oorsprong:
Invertsuiker is een oplossing van gelijke delen glucose en fructose. Dezen worden uit gewone suiker (sacharose ofwel sucrose) verkregen door de inwerking van zuren of enzymen.
Algemene opmerking:
Invertsuiker is zoeter dan een even grote portie suiker, zodat kan het worden gebruikt om de hoeveelheid suiker in een recept te verminderen.
Suiker is ofwel rietsuiker of bietsuiker; bij het raffineren van rietsuiker is het mogelijk dat er verkoolde beenderen gebruikt worden om het suiker te ontkleuren. Bij bietsuiker wordt gegarandeerd nooit verkoolde beenderen gebruikt.

Dit ingrediënt bevat heel misschien dierlijke stoffen (gebruikt tijdens het productieproces)

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Dit ingrediënt wordt vaak gebruikt in producten van de categorieën kwark, peperkoek, roomijs, cake en taart, graanrepen, compote, sorbet, wafels, slagroom, koekjes, crackers, plantaardige yoghurt met vruchten en frisdrank

Dit ingrediënt wordt gebruikt in 195 producten, waaronder Fruity & Creamy - Kersen (Alpro), Choc's - Vegecao (GB), Betterfood pletkoekjes voor papjes (Bl├ędina), Andalouse saus (Regalo) en Perziken (Haribo).

Bekijk de 195 producten die invertsuiker bevatten.


Verwante ingrediënten

Invertsuiker...

2006-2024 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens