Room
- Bereiding/oorsprong:
- Room is het laagje dat na een tijdje bovenop volle melk komt te drijven.
- Algemene opmerking:
- Room bevat veel meer vitamine A dan gewone melk, maar tevens ook meer vet en cholesterol.
Dit ingrediënt bevat zeker melk
Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.
Toepassing
Dit ingrediënt wordt vaak gebruikt in producten van de categorieën room, slagroom, mousse, roomijs, rijstdessert, verse kaas, yoghurt natuur, visconserven, dipsauzen, melk, kant en klare soep en pasta
Dit ingrediënt wordt gebruikt in 79 producten, waaronder Groene groenten soep (Knorr), Superchips - Pickles (Lay's), Vitalinea - Verse slagroom (Danone), Vanilla caramel brownie (Häagen-Dazs) en Gevulde filets Tikka Massala (Valess).
Bekijk de 79 producten die room bevatten.
Verwante ingrediënten
Room...
- wordt gewonnen uit volle melk
- kan verwerkt worden tot roompoeder en verdunde room
- is gebruikt in zure room, banketbakkersroom en crème fraîche
- is een specifieke versie van dierlijk vet
- is een algemene versie van halfvette room