Melkzuurbacteriën
Levende fermenten, Yoghurtfermenten, Melkfermenten van yoghurt, Melkfermenten, Zuursel
Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.
Toepassing
Dit ingrediënt wordt vaak gebruikt in producten van de categorieën harde kaas, yoghurt natuur, yoghurt met vruchten, drinkyoghurt, pizza's, plantaardige yoghurt met vruchten, zachte kaas, pasta, verse kaas, diepvriesmaaltijden, chocolade- en fruitmelk, dipsauzen en zweedse broodjes
Dit ingrediënt wordt gebruikt in 209 producten, waaronder Fruity & Creamy - Kersen (Alpro), Actimel natuur (Danone), Yoghurtdrink natuur (Benecol), Pizza 4 fromaggi (Come a casa) en Echte Boer'n yoghurt - Naturel (De zuivelhoeve).
Bekijk de 209 producten die melkzuurbacteriën bevatten.
Verwante ingrediënten
Melkzuurbacteriën...
- is gebruikt in wei verkregen mbv dierlijk stremsel, kaas, kaas met dierlijk stremsel, zure room en crème fraîche
- is een algemene versie van lactobacillus casei, streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus, lactobacillus acidophilus en bifidobacteriën