Melkchocolade

Bereiding/oorsprong:
Melkchocolade is het product dat wordt verkregen uit cacaoproducten, suiker en melk, waarin minimaal 25% droge cacaobestanddelen, minimaal 14% droge melkbestanddelen bevat (verkregen door gehele of gedeeltelijke dehydratatie van volle melk, halfvolle melk of magere melk, room, geheel of gedeeltelijk gedehydrateerde room, boter of melkvet), minimaal 2,5% vetvrije droge cacaobestanddelen bevat en minste 3,5% melkvet bevat. In het totaal moet het minimaal 25% vetten bevatten (aan cacaoboter en melkvet).

Dit ingrediënt bevat zeker melk en heel misschien dierlijke stoffen (gebruikt tijdens het productieproces)

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Dit ingrediënt wordt in geen enkele categorie van producten veel gebruikt.

Dit ingrediënt wordt gebruikt in 6 producten, waaronder Wafer (Aldi), Choco (Abinda), Plop chocokoeken (Cocachoc), Kinder Bueno melk en hazelnoten (Ferrero) en Kinder surprise (Ferrero).

Bekijk de 6 producten die melkchocolade bevatten.


Verwante ingrediënten

Melkchocolade...

2006-2024 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens