Chocolade

Bereiding/oorsprong:
Chocolade is het product dat wordt verkregen uit cacaoproducten en suikers, met daarin minimaal 35% droge cacaobestanddelen, inclusief ten minste 18% cacaoboter en ten minste 14% vetvrije droge cacaobestanddelen.

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Dit ingrediënt wordt vaak gebruikt in producten van de categorie mousse

Dit ingrediënt wordt gebruikt in 27 producten, waaronder Special K reep chocolade (Kellogg's), LiĆ©geois met chocolade (GB), Notenkoeken chocolade (Ceval), Plop chocokoeken (Cocachoc) en Boer'n mousse - Chocolade (De zuivelhoeve).

Bekijk de 27 producten die chocolade bevatten.


Verwante ingrediënten

Chocolade...

2006-2024 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens