E479b

Thermisch geoxideerde sojaolie verkregen door reactie met mono- en diglyceriden van vetzuren

Bereiding/oorsprong:
Geproduceerd door het verwarmen van sojaolie met natuurlijke vetzuren (meestal stearinezuur (E570), palmitinezuur, oliezuur en myristinezuur). Deze vetzuren kunnen dierlijke of plantaardige oorsprong zijn. In de praktijk is het vrijwel altijd plantaardig vet, maar het gebruik van dierlijk vet is niet uit te sluiten.

Dit e-nummer behoort tot de categorie geleermiddelen, emulgatoren, stabilisatoren en verdikkingsmiddelen (E400-E495).

Dit ingrediënt bevat heel misschien dierlijke stoffen (onbepaald)

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Geen enkel ingevoerd product bevat dit e-nummer.


Verwante ingrediënten

E479b...

2006-2024 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens