Cacaopoeder

Bereiding/oorsprong:
Cacaopoeder wordt verkregen tijdens het persen van cacaomassa.
Algemene opmerking:
In tegenstelling tot magere cacaopoeder, dat minder dan 20% cacaoboter bevat, bevat cacaopoeder minimaal 20% cacaoboter (uitgedrukt als gewichtsprocent van de droge stof) en maximaal 9% water.

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Dit ingrediënt wordt vaak gebruikt in producten van de categorieën mousse, slagroom en oplosdrank

Dit ingrediënt wordt gebruikt in 39 producten, waaronder All-Bran Chocolate (Kellogg's), Choc's - Chocolade (GB), Kwakies (Aldi), Tagacao (Damhert) en Dessertgebakjes met chocolade (Brinkers).

Bekijk de 39 producten die cacaopoeder bevatten.


Verwante ingrediënten

Cacaopoeder...

2006-2024 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens