Magere melkpoeder

Afgeroomde melkpoeder

Bereiding/oorsprong:
Magere melkpoeder ontstaat door het water te onttrekken uit magere melk, waarbij enkel de droge stof van de melk overblijft.
Algemene opmerking:
Er bestaat ook niet-magere melkpoeder

Dit ingrediënt bevat zeker melk

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Dit ingrediënt wordt vaak gebruikt in producten van de categorieën instant sauzen, koffie, hagelslag, visconserven, mousse, mosterd, yoghurt met vruchten, koekjes, smeerpasta, diepvriesmaaltijden, roomijs, chocoladerepen en graanrepen

Dit ingrediënt wordt gebruikt in 182 producten, waaronder Cup a soup - Tomatencrème (Knorr), Scholiertje - Puur (Lu), Double lait (reep) (Côte d'Or), Vitalinea - Fruit grapefruit (Danone) en Mergpijpjes (Seghers).

Bekijk de 182 producten die magere melkpoeder bevatten.


Verwante ingrediënten

Magere melkpoeder...

2006-2017 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens