Appelstroop

Appelsiroop

Bereiding/oorsprong:
Een geconcentreerde vorm van appelpuree, verkregen door appels langdurig op een laag vuurtje te koken waardoor de suikers in de appels gekarameliseerd zijn.
Algemene opmerking:
Het gehalte aan suikers zorgt voor een langere bewaartijd.
De term stroop verwijst naar de dikke, zachte consistentie.

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Dit ingrediënt wordt in geen enkele categorie van producten veel gebruikt.

Dit ingrediënt wordt gebruikt in 8 producten, waaronder Jam jam aarbei (Biokorn Biscuits), Jam jam abrikoos (Biokorn Biscuits), Bio snacks - Mu√ęsli (ECO-biscuits), Bio snacks - Vruchten (ECO-biscuits) en Sprits (ECO-biscuits).

Bekijk de 8 producten die appelstroop bevatten.


Verwante ingrediënten

Appelstroop...

2006-2020 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens