Wei verkregen mbv dierlijk stremsel
Melkwei verkregen mbv dierlijk stremsel
- Bereiding/oorsprong:
- De eerste stap van het bereiden van kaas is het toevoegen van melkzuurbacteriën en stremsel - in dit geval specifiek dierlijk stremsel uit de lebmaag van kalveren - aan melk. Eenmaal de melk gestremd is, worden de vastere bestanddelen en het vloeibare gedeelte van elkaar gescheiden. Het vloeibare gedeelte wordt wei genoemd, het vastere gedeelte wrongel.
- Algemene opmerking:
- Indien er geen specifieke melding is van het type stremsel dat gebruikt is, dan kan het ofwel dierlijk stremsel, ofwel vegetarisch stremsel zijn.
Dit ingrediënt bevat zeker vee of wild en melk
Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.
Toepassing
Dit ingrediënt wordt in geen enkele categorie van producten veel gebruikt.
Dit ingrediënt wordt gebruikt in 15 producten, waaronder Bolognese (Lay's), Potato heads - Paprika (Lay's), Fitness - Chocolade (Nestlé), Bounty (Masterfoods) en Milky way (Masterfoods).
Bekijk de 15 producten die wei verkregen mbv dierlijk stremsel bevatten.
Verwante ingrediënten
Wei verkregen mbv dierlijk stremsel...
- kan verwerkt worden tot weipoeder verkregen mbv dierlijk stremsel
- is samengesteld uit melk, dierlijk stremsel en melkzuurbacteriën
- is een specifieke versie van wei