Omega-3 vetzuren

Bereiding/oorsprong:
Omega-3 vetzuren is de naam voor een groep meervoudig onverzadigde vetzuren.
Algemene opmerking:
De belangrijkste omega-3 vetzuren voor het menselijke lichaam zijn alfa-linoleenzuur, eicosapentaeenzuur en docosahexaeenzuur. Van alfa-linoleenzuur is vastgesteld dat het lichaam die zelf niet kan aanmaken (en dat het dus een essentieel vetzuur is).
Andere omega-3 vetzuren zijn stearidonzuur en eicosatetraeenzuur.

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Dit ingrediënt wordt in geen enkele categorie van producten veel gebruikt.

Dit ingrediënt wordt gebruikt in Halfvolle boter rijk aan Omega 3 (Balade).


Verwante ingrediënten

Omega-3 vetzuren...

2006-2024 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens