Magere melkpoeder
Afgeroomde melkpoeder
- Bereiding/oorsprong:
- Magere melkpoeder ontstaat door het water te onttrekken uit magere melk, waarbij enkel de droge stof van de melk overblijft.
- Algemene opmerking:
- Er bestaat ook niet-magere melkpoeder
Dit ingrediënt bevat zeker melk
Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.
Toepassing
Dit ingrediënt wordt vaak gebruikt in producten van de categorieën instant sauzen, hagelslag, koffie, mosterd, mousse, visconserven, yoghurt met vruchten, koekjes, smeerpasta, diepvriesmaaltijden, roomijs, chocoladerepen en graanrepen
Dit ingrediënt wordt gebruikt in 182 producten, waaronder Cup a soup - Tomatencrème (Knorr), Scholiertje - Puur (Lu), Double lait (reep) (Côte d'Or), Vitalinea - Fruit grapefruit (Danone) en Mergpijpjes (Seghers).
Bekijk de 182 producten die magere melkpoeder bevatten.
Verwante ingrediënten
Magere melkpoeder...
- is gerelateerd aan melkpoeder en halfvolle melkpoeder
- wordt gewonnen uit magere melk
- is gebruikt in gerehydrateerde magere melk