Kool
- Bereiding/oorsprong:
- Alle kolen zijn biologisch gezien één soort, maar door ingrijpen van de mensen zijn verschillende ondersoorten ontstaan. Bijvoorbeeld bloemkool, paksoi, broccoli, witte kool,...
Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.
Toepassing
Dit ingrediënt wordt vaak gebruikt in producten van de categorieën pickles, borrelhapjes en diepvriesmaaltijden
Dit ingrediënt wordt gebruikt in 54 producten, waaronder Tofu burger broccoli (Provamel), Piccalilli (De Vos Lemmens), Soup Saveur Maison - Veloutésoep van broccoli (Lima), Spaghetti Carbonara (Miracoli) en Groente loempia (Healthy Planet).
Bekijk de 54 producten die kool bevatten.
Verwante ingrediënten
Kool...
- is een algemene versie van savooikool, rode kool, bloemkool, witte kool, broccoli, romanesco en spruit