Gehydroliseerd soja-eiwit

Eiwithydrolisaat uit soja, Soja-eiwit hydrolisaat, Gehydroliseerd soja-proteïne

Algemene opmerking:
Hydrolise is een chemische reactie waarbij een molecule opsplitst in twee delen door de reactie met een molecule water.

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Dit ingrediënt wordt vaak gebruikt in producten van de categorie borrelhapjes

Dit ingrediënt wordt gebruikt in 49 producten, waaronder Instant soep velouté (GB), Sensations - Red sweet paprika (Lay's), Ristorante piccolissima pizza mozzarellea (Dr. Oetker), 10% vleeskroket original (Beckers) en Frikandel original (Beckers).

Bekijk de 49 producten die gehydroliseerd soja-eiwit bevatten.


Verwante ingrediënten

Gehydroliseerd soja-eiwit...

2006-2024 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens