Gehydroliseerd soja-eiwit
Eiwithydrolisaat uit soja, Soja-eiwit hydrolisaat, Gehydroliseerd soja-proteïne
- Algemene opmerking:
- Hydrolise is een chemische reactie waarbij een molecule opsplitst in twee delen door de reactie met een molecule water.
Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.
Toepassing
Dit ingrediënt wordt vaak gebruikt in producten van de categorie borrelhapjes
Dit ingrediënt wordt gebruikt in 49 producten, waaronder Instant soep velouté (GB), Sensations - Red sweet paprika (Lay's), Ristorante piccolissima pizza mozzarellea (Dr. Oetker), 10% vleeskroket original (Beckers) en Frikandel original (Beckers).
Bekijk de 49 producten die gehydroliseerd soja-eiwit bevatten.
Verwante ingrediënten
Gehydroliseerd soja-eiwit...
- is gerelateerd aan gehydroliseerd selderij-eiwit
- wordt gewonnen uit soja-eiwit
- is een specifieke versie van gehydroliseerd plantaardig eiwit