Crème fraîche
Franse zure room
- Bereiding/oorsprong:
- Crème fraîche wordt verkregen door melkzuurbacteriën toe te voegen aan room. Het bevat 35% melkvet; in tegenstelling tot gewone zure room dewelke 10 tot 20% melkvet bevat.
- Algemene opmerking:
- Door het hogere percentage melkvet schift crème fraîche minder snel dan zure room. Daarom is crème fraîche beter geschikt voor warme gerechten en is zure room beter geschikt voor koude gerechten.
Dit ingrediënt bevat zeker melk
Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.
Toepassing
Dit ingrediënt wordt in geen enkele categorie van producten veel gebruikt.
Dit ingrediënt wordt gebruikt in 5 producten, namelijk Original - Quattro formaggi (Wagner), Original piccolinis - Alsacienne (Wagner), Original piccolinis - Tre Formaggi (Wagner), Tarte flambée - Classique (Wagner) en Tarte flambée - Fromages (Wagner).
Verwante ingrediënten
Crème fraîche...
- is samengesteld uit room en melkzuurbacteriën