Zure room

Bereiding/oorsprong:
Zure room wordt verkregen door melkzuurbacteriën toe te voegen aan room. Het bevat 10 tot 20% melkvet; in tegenstelling tot crème fraîche, wat zure room is met 35% melkvet.
Algemene opmerking:
Door het lagere percentage melkvet schift zure room sneller dan crème fraîche. Daarom is zure room beter geschikt voor koude gerechten en is crème fraîche beter geschikt voor warme gerechten.

Dit ingrediënt bevat zeker melk

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Dit ingrediënt wordt in geen enkele categorie van producten veel gebruikt.

Dit ingrediënt wordt gebruikt in 6 producten, waaronder Pickles (Lay's), Sensations - Mexican peppers & cream (Lay's), Superchips - Pickles (Lay's), Hot & spicy (Pringles) en Original piccolinis - Tre Formaggi (Wagner).

Bekijk de 6 producten die zure room bevatten.


Verwante ingrediënten

Zure room...

2006-2017 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens