Producten met het ingrediënt shoyu:

Bereiding/oorsprong:
Shoyu is een sojasaus op basis van sojabonen, tarwe, zeezout en bronwater.
Algemene opmerking:
Omdat er bij shoyu ook tarwe wordt gebruikt, ontstaan er tijdens het fermentatieproces ook suikers door de afbraak van het zetmeel.
Er bestaat ook sojasaus die geen tarwe bevat, namelijk tamari.

Kom meer te weten over shoyu.

Aantal gevonden producten: 45

Aruba mix (Metro quality)

Champignon à la grecque (Abinda)

Chinoise (De Hobbit)

Currysalade (Abinda)

Finesse bouillon tuinkruiden (Knorr)

Finesse bouillon vlees (Knorr)

Groentekroket (Abinda)

Groentenpaté (Abinda)

Kabouterpaté (Food for freedom)

Lentesalade (Abinda)

Mélange - Nasi Goreng (Knorr)

Natuursalade (Abinda)

Paprikasalade (Abinda)

Peterseliekrokantje (Abinda)

Seitan (Abinda)

Seitan brochette (Abinda)

Seitan croc champignon (Maya)

Seitan croc tomato (Maya)

Seitan croquette (Maya)

Seitan fritti (Maya)

Seitan fritti curry (Maya)

Seitan fritti spicy (Maya)

Seitan in blok (Bertyn)

Seitan in sneden (Bertyn)

Seitan krok (Abinda)

Seitan marinade champignon (Maya)

Seitan préparé (De Hobbit)

Seitan schnitzel (Abinda)

Seitan spelt (Maya)

Seitan traditional (Maya)

Seitanburger (Abinda)

Seitanpaté (Abinda)

Seitanrol (Abinda)

Seitanstoofpotje (Bertyn)

Seitan-tofu driehoek (La vie est belle)

Sojaburger met tempeh (Food for freedom)

Spaghettisaus (Abinda)

Tempeh provencaals (De Hobbit)

Tofu - Licht gekruide reepjes (De Hobbit)

Tofu - Oosters gekruide reepjes (De Hobbit)

Tofukroketten (Abinda)

Wintersalade (Abinda)

Witlofspread (De Hobbit)

Worsten pikant (Granovita)

Zomersalade (Abinda)

2006-2019 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens