Shoyu

Sojasaus met tarwe

Bereiding/oorsprong:
Shoyu is een sojasaus op basis van sojabonen, tarwe, zeezout en bronwater.
Algemene opmerking:
Omdat er bij shoyu ook tarwe wordt gebruikt, ontstaan er tijdens het fermentatieproces ook suikers door de afbraak van het zetmeel.
Er bestaat ook sojasaus die geen tarwe bevat, namelijk tamari.

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Dit ingrediënt wordt vaak gebruikt in producten van de categorie vegetarische bereidingen

Dit ingrediënt wordt gebruikt in 45 producten, waaronder Worsten pikant (Granovita), Witlofspread (De Hobbit), Seitan (Abinda), Wintersalade (Abinda) en Seitan spelt (Maya).

Bekijk de 45 producten die shoyu bevatten.


Verwante ingrediënten

Shoyu...

2006-2018 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens