Producten met het ingrediënt rundvlees:

Bereiding/oorsprong:
Met de term vlees kunnen de meeste uiteenlopende delen van een dier, in dit geval een runderen, bedoeld worden. Meestal verwijst het naar de skeletspieren (een spier tussen twee beenderen van het skelet) en het bijhorende vet, maar het kan dus evengoed gaan over longen, lever, huid, hersenen, beenmerg, nieren,...
Algemene opmerking:
Ongeveer 50% van een dier eindigt als "vlees", de andere 50% verdwijnt in allerlei ingrediënten zoals gelatine, L-cysteïne (E920), cholinezuur (E1000), glycine, als de basis van natuurlijke aroma's en nog vele andere ingrediënten waarvan men niet zou vermoeden dat het een dierlijke oorsprong heeft.

Kom meer te weten over rundvlees.

Aantal gevonden producten: 39

10% vleeskroket geel (Beckers)

10% vleeskroket original (Beckers)

20% vleesbitterbal (Beckers)

20% vleeskroket geel (Beckers)

25% vleeskroket (Beckers)

Aruba mix (Metro quality)

Bitterbal (Vanreusel Snacks)

Blinde vinken (Colruyt)

Broodje cheeseburger (Mora)

Broodje hamburger (Mora)

Broodje kroketburger (Mora)

Cannelloni bolognese (Come a casa)

Crumpyburger extra (Vanreusel Snacks)

Cup a soup - Hongaarse goulash (Unox)

Cup a soup - Rundvlees (Unox)

Equilibre lasagne (Come a casa)

Equilibre spaghetti (Come a casa)

Finesse bouillon vlees (Knorr)

Frikandel extra (Vanreusel Snacks)

Instant soep velouté (GB)

Kebabvlees (Aldi)

Kidz mix (Mora)

Kroketburger (Mora)

Lasagne bolognese (Come a casa)

Lekkerste Kroket van Nederland (Mora)

Magnetron kroketburger rundvlees (Beckers)

Minute soup - Crunchy tomatensuprême (Royco)

Moussaka (Come a casa)

Pepperano (Aldi)

Pizza bolognese (Come a casa)

Rundvlees bitterballen (Mora)

Rundvlees kroket (Mora)

Rundvleeskroket (Vanreusel Snacks)

Salami (Panda)

Snack en sauce - Gehaktballetjes in milde pindasaus (Mora)

Snack en sauce - Gehaktballetjes in zoetzure saus (Mora)

Snack en sauce - Varkenssaté in pittige pindasaus (Mora)

Soepballetjes diepvries (Archipel)

Spaghetti bolognese (Come a casa)

2006-2020 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens