Rundvet

Bereiding/oorsprong:
Rundvet wordt verkregen door het vetweefsel van runderen te wassen, te malen en te verwarmen. Door deze laatste stap verdampt het water en smelt het vet.
Algemene opmerking:
Bij kamertemperatuur is rundvet, net als alle andere dierlijke vetten, vast.

Dit ingrediënt bevat zeker vee of wild

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Dit ingrediënt wordt in geen enkele categorie van producten veel gebruikt.

Dit ingrediënt wordt gebruikt in 21 producten, waaronder Minute soup - Crunchy tomatensuprême (Royco), 10% vleeskroket geel (Beckers), 20% vleeskroket geel (Beckers), Frikandel original (Beckers) en Magnetron kroketburger rundvlees (Beckers).

Bekijk de 21 producten die rundvet bevatten.


Verwante ingrediënten

Rundvet...

2006-2024 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens