Parelsuiker

Bereiding/oorsprong:

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /web/dlavreys/goedgeweten.be/www/dataobjects/ingredient.php on line 460
Parelsuiker wordt verkregen door het bevochtigen, samenpersen, drogen, rijpen en malen van kristalsuiker.
Algemene opmerking:

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /web/dlavreys/goedgeweten.be/www/dataobjects/ingredient.php on line 460

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /web/dlavreys/goedgeweten.be/www/dataobjects/ingredient.php on line 460
Bij het raffineren van rietsuiker is het mogelijk dat er verkoolde beenderen gebruikt worden om het suiker te ontkleuren. Bij bietsuiker wordt gegarandeerd nooit verkoolde beenderen gebruikt.

Dit ingrediënt bevat heel misschien dierlijke stoffen (gebruikt tijdens het productieproces)

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Dit ingrediënt wordt in geen enkele categorie van producten veel gebruikt.

Dit ingrediënt wordt gebruikt in 2 producten, namelijk Mini suikerwafels (Carrefour) en Peperkoek (Vondelmolen).


Verwante ingrediënten

Parelsuiker...

2006-2019 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens