Marsepein

Bereiding/oorsprong:
Marsepein is een mengsel van gemalen amandelen en suiker.
Algemene opmerking:
De term "marsepein" is niet wettelijk beschermd, en dus kan het recept variėren: de verhouding amandelen en suiker kan vairėren, er kunnen extra ingrediėnten in gebruikt zijn zoals oranjebloesemwater en ei-eiwit,...
Bij de productie van rietsuiker is het mogelijk dat er verkoolde beenderen gebruikt worden om de rietsuiker te ontkleuren.

Dit ingrediënt bevat heel misschien dierlijke stoffen (gebruikt tijdens het productieproces)

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Dit ingrediënt wordt in geen enkele categorie van producten veel gebruikt.

Dit ingrediënt wordt gebruikt in Gevulde koeken met marsepein (Ceval).


Verwante ingrediënten

Marsepein...

2006-2017 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens