Glazuur

Suikerglazuur

Bereiding/oorsprong:

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /web/dlavreys/goedgeweten.be/www/dataobjects/ingredient.php on line 460

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /web/dlavreys/goedgeweten.be/www/dataobjects/ingredient.php on line 460

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /web/dlavreys/goedgeweten.be/www/dataobjects/ingredient.php on line 460

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /web/dlavreys/goedgeweten.be/www/dataobjects/ingredient.php on line 460
Glazuur wordt gemaakt van poedersuiker en water. Soms worden ook eiwit en roomboter toegevoegd. Het resultaat is een stroperige substantie die vooral als versiering voor gebak wordt gebruikt.

Dit ingrediënt bevat heel misschien melk en eieren

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Dit ingrediënt wordt vaak gebruikt in producten van de categorie cake en taart

Dit ingrediënt wordt gebruikt in 3 producten, namelijk Volkoren boekweit amandel tongen (Werz), Aardbeientaart (Horno) en Appeltaart (Horno).


Verwante ingrediënten

Glazuur...

2006-2019 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens