Crème fraîche

Franse zure room

Bereiding/oorsprong:
Crème fraîche wordt verkregen door melkzuurbacteriën toe te voegen aan room. Het bevat 35% melkvet; in tegenstelling tot gewone zure room dewelke 10 tot 20% melkvet bevat.
Algemene opmerking:
Door het hogere percentage melkvet schift crème fraîche minder snel dan zure room. Daarom is crème fraîche beter geschikt voor warme gerechten en is zure room beter geschikt voor koude gerechten.

Dit ingrediënt bevat zeker melk

Je kan een eerste stap naar een profiel zetten door de geschiktheid van dit ingrediënt handmatig in te stellen op , , , of door op één van voorgaande icoontjes te klikken.


Toepassing

Dit ingrediënt wordt in geen enkele categorie van producten veel gebruikt.

Dit ingrediënt wordt gebruikt in 5 producten, namelijk Original - Quattro formaggi (Wagner), Original piccolinis - Alsacienne (Wagner), Original piccolinis - Tre Formaggi (Wagner), Tarte flambée - Classique (Wagner) en Tarte flambée - Fromages (Wagner).


Verwante ingrediënten

Crème fraîche...

2006-2024 - Concept & Coding: Debbie Lavreys & Daniël Teunkens